The Art of Hosting

Art of Hosting Vlaanderen

Information

Art of Hosting Vlaanderen

Welkom in de Vlaamse Art of Hosting groep! Goesting om samen te bouwen aan buurt, organisatie en samenleving in Vlaanderen? (uiteraard zijn alle Nederlandstaligen hier welkom)

Location: Vlaanderen - België
Members: 10
Latest Activity: Nov 5, 2012

Latest news

A new Art of Hosting training is coming up, that you are all invited into! Dates: 6-8 Febr.'16 at Heerlijckyt van Elsmeren, Geetbets, Belgium.

Hosted and organised by a very diverse team, which sits well with our theme of diversity - in all kind of shapes, forms, topics...

Conversation Forum

Links naar meer informatie, websites, Facebook pagina's enz.

Hier volgt informatie om meer te weten en mogelijks meer verbonden te worden met het internationale AoH netwerk. Het is een hele boterham zoals ik hier bij mekaar schrijf... maar je kan er natuurlijk…Continue

Started by Ria Baeck May 4, 2012.

Nederlandstalige documenten 2 Replies

Velen van ons zijn wel vlot in het lezen van Engelstalige documenten, maar sommigen ook niet en soms hebben we gewoon onze eigen taal nodig... Hieronder vind je een voorlopige lijst van documenten.…Continue

Tags: documenten, nederlandse, nederlands

Started by Ria Baeck. Last reply by Ria Baeck Jul 27, 2010.

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Art of Hosting Vlaanderen to add comments!

Comment by Ria Baeck on March 21, 2012 at 4:27am

Beste allemaal, hieronder de aankondiging van onze volgende AoH training in Vlaanderen; zowel voor nieuwelingen als voor anderen die hun praktijk nog willen verdiepen. Wees welkom en verspreid het goede nieuws!

Uitnodiging AoH Training.pdf

Comment by Helen Titchen Beeth on August 2, 2010 at 2:48pm
Leuk om dit ook in het nederlands te ervaren!
Comment by Ria Baeck on July 27, 2010 at 9:22am
Dag Ursula, je vraag heeft me aangemoedigd om deze groep wat meer 'body' te geven... het Engels sijpelt overal in door...
Zoals je hierboven kan lezen, hebben we met ons huidige team een blog opgezet, en ik probeer alle interessante initiatieven in Vlaanderen te linken van daar. Laat maar weten als je nog aanvullingen zou hebben.
Het verslag van onze eerste Open Leerdag op 11 juni is misschien interessant om te lezen... (ik zal het hele document ook toevoegen aan de Nederlandstalige documenten - hierboven)
Comment by Ursula Hillbrand on July 25, 2010 at 5:52am
Ik ben geintereseert hoe wij kunnen de verschillende communities in Vlaanderen kunnen verbinden. Zo vaak ontmoeten wij mensen en kringen die zich altijdt nog niet kennen...maar toch echt zielverwandt zijn.
 

Members (10)

 
 
 

© 2024   Created by Rowan.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service